På svenska
Uutisia
 

Nordea Rahoitus mukana Alihankintamessuilla

Teollisuuden ykkösmessutapahtuma, Alihankintamessut järjestetään 27.-29. syyskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Nordea Rahoitus on jälleen mukana messuilla tutulla paikalla, osastolla A502. Tule keskustelemaan ajankohtaisista rahoitustarpeista.


Tavataan messuilla!

 

A1.fi sivusto on uudistunut

Uusi sivusto on aiempaa käyttäjäystävällisempi, nopeampi ja selkeämpi sekä käytettävissä nyt myös mobiilisti. A1.fi:n sisältö palvelee jatkossa autonostajaa ja vaihtajaa paremmin, sillä sivustolla on mm. :
• Autoliikkeiden yhteystiedot helpommin löydettävissä
• Autotorin autohaun toiminnallisuutta on yksinkertaistettu
• Hinta-arvio työkalu kaikkien saatavilla
• Sivuston sisällön valikot tuotu selkeämmin esille

Uudistuksen myötä sivuston auton ostoon ja vaihtoon liittyvät toiminnot ovat käytettävissä ilman rekisteröitymistä/kirjautumista. Olemassa olevan A1-osamaksurahoituksen tilannetta ja esim. loppuvelan näkee 24 h –palvelussa. Palveluun kirjaudutaan oman pankin tunnuksilla.


Tutustu uudistettuihin sivuihin!

 

Tutustu TUOHEEN uudistetulla Tuohi.fi –sivustolla -- 1.7.2016

Onko sinun lompakossasi jo TUOHTA?

TUOHI MasterCard on Nordea Rahoituksen myöntämä maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. TUOHELLA voit maksaa kaikkialla, missä MasterCard käy maksuvälineenä – myös verkossa.

Arjen ostosten lisäksi TUOHI MasterCard sopii sinulle hyvin, kun haluat
• kätevän maksuvälineen missä ikinä matkailetkin
• vararahaston yllättäviin menoihin
• tehdä ostoksia parhaaseen hintaan Hintaturvavakuutuksen myötä

TUOHI-luoton käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi.

Tuohi.fi opastaa uuden luoton hakemiseen ja kertoo kortin käyttöön liittyvistä monipuolisista ominaisuuksista. Minkä tahansa pankin asiakkaana voit hakea TUOHTA helposti verkossa, tuohi.fi:llä.

Tutustu TUOHEN ominaisuuksiin!

 

Nordea Rahoituksen leasing- ja osamaksurahoituksen puhelinnumeromuutos -- 1.4.2016

Nordea Rahoituksen leasing- ja osamaksurahoituksen asiakaspalvelut siirtyvät maanantaina 4. huhtikuuta uuteen puhelinjärjestelmään ja puhelinnumeromme muuttuu tällöin.

Uusi puhelinnumeromme 0200 86213 korvaa vanhat numerot, jotka poistuvat samalla käytöstä.

Asiakas valitsee soittaessaan numeroon valikon mukaisesti kumpaa tuotetta asia koskee; valitse 1 - Osamaksun asiakaspalvelu, valitse 2 - Leasing asiakaspalvelu.

 

HUS - huippuhoitoa -erikoisliite Helsingin Sanomissa -- 14.6.2015

Nordea Rahoitus Suomi Oy on HUS:n tärkeä yhteistyökumppani, joka tukee HUS:n kehitystä ja huippuosaamista. Asset Master rahoituksen avulla HUS pystyy hankkimaan enemmän huippulaitteita kuin normaalilla rahoituksella. Olemme mukana 14.6.2015 ilmestyvässä Helsingin Sanomien erikoisliitteessä HUS – huippuhoitoa, jossa kerrotaan HUS:n toiminnasta elävästi ja kiinnostavasti.

 

MasterCard -kortin verkkokäyttö -- 6.5.2015

Jatkossa verkossa maksaminen MasterCard -kortillasi edellyttää, että olet sallinut korttisi verkkokäytön.

Näin sallit korttisi verkkokäytön jos sinulla ei ole Nordean pankkitunnuksia:

  1. Lähetä vapaamuotoinen viesti verkkokäytön sallimisesta sekä matkapuhelinnumerosi ePalvelun Posti-toiminnon kautta tai
  2. Soita Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun puh. 0200 86210 (pvm/mpm) ma-pe klo 8-18.

Lisätietoa ePalvelusta löydät täältä.
Näin sallit korttisi verkkokäytön jos sinulla on Nordean pankkitunnukset:

  1. Muokkaa kortin asetuksia Verkkopankissa kohdassa Kortit/Maarajaus ja internet-käyttö tai Mobiilipankki-sovelluksessa kortin asetuksissa
  2. Soita Nordea Asiakaspalveluun puh. 0200 3000 (pvm/mpm) ma-su 24 h ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi
  3. Nordean konttorissa

Suosittelemme, että teet ostoksia vain niiden verkkokauppiaiden sivuilla, jotka ovat liittyneet turvallisen maksamisen MasterCard SecureCode –palveluun.
Lue lisää turvallisesta verkkomaksamisesta täältä.

 

Suoraveloitus päättyy -- 28.10.2013

Suoraveloitus päättyy Suomessa viimeistään 31.1.2014. Sen tilalla jatkavat e-lasku, suoramaksu ja muut laskutustavat, joita moni laskuttaja ja asiakas on jo siirtynyt käyttämään.
Laskuttajat kertovat kirjeitse sinulle suoraveloituksen korvaavista vaihtoehdoista. Lue lisää.

 

Nostetta Nettiluottoon -- 18.6.2013

Nettiluotto on yksi katsotuimmista tuotteista Nordearahoitus.fi -sivustolla ja siihen liittyvää tietoa kysellään niin kuluttaja-asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden toimesta paljon. Tästä johtuen olemme vastanneet kasvaneeseen kysyntää uudistamalla Nettiluoton nettisivut. Uusilta, Nordean visuaalisen linjaan mukaisesti tehdyiltä sivuilta löytyy helposti kaikki Nettiluottoon liittyvä tieto.

Kaikki tieto yksiltä sivuilta

Nettiluoton uudet nettisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Asiakokonaisuudet on jaettu omille välilehdilleen sen mukaan, etsitkö tietoa kuluttaja-asiakkaana vai myyjäyhteistyökumppanina.

Sivujen oikeasta reunasta löytyvät myös asiakaspalvelun yhteystiedot sekä sähköiset yhteydenottolomakkeet.

Käy sinäkin saman tien tutustumassa Nettiluottoon ja sen uusittuihin nettisivuihin osoitteessa www.nordearahoitus.fi/nettiluotto.

 

Ota uusi ePalvelu käyttöösi – hoidat korttiluottoasiat helposti 24/7 -- 3.6.2013

Uuden ePalvelun avulla voit hoitaa korttiluottoihin liittyviä asioita silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palvelun käyttöön tarvitset vain nettiyhteyden ja oman pankkisi pankkitunnukset.

Tutustu uuteen ePalveluun ja katso video